sunnuntaina, huhtikuuta 2

Nettihuijauksia

Näin aprillipäivän jälkimainingeissa on hyödyllistä pohtia nettihuijausten olemusta. Jokainen tietää, että epärehelliset pyrkyrit ja huomionkipeät pelleilijät liikkuvat siellä missä muutkin ihmiset - siis myös verkossa. Tutkijana minua tietysti kiinnostaa sosiaalisten huijausten tyypittely.

1) KLASSINEN
Hei!
Onnea - olet voittanut matkan Bahamasaarille!
Lunastaaksesi voittosi, soita HETI ilmaiseen palvelunumeroomme 0800-666.

2) OFFICE ENGINEERING
Teemme parhaillaan tietohallintoyksikössä tutkimusta henkilökuntamme salasanakäytänteiden ja palkkatason välisestä korrelaatiosta. Olethan ystävällinen ja lähetät verkkopankkitunnustietosi yksikköömme 30.4. mennessä oheisella web-lomakkeella.

3) EXTREME
Leikkaako järkesi?
Testaa jos uskallat! Tilaa heti IdioSysin testipaketti!
Vain 49 euroa + postikulut.

4) HUONO KAUPUNKITARINA
Vastaamalla oheiseen makukyselyyn saat vaivanpalkaksi ilmaisen 6 pullon näytteen uutta Poronkusema-olutta.

5) LEGENDAARINEN
Nyt kaikkien pitää auttaa! Kotisivu, jonka onnistuimme sulkemaan n. vuosi sitten, on taas ilmestynyt takaisin. Ko. sivu PITÄÄ saada poistettua Internetistä uudelleen! Eräs japanilainen New Yorkissa jalostaa ja myy purkissa kasvattetuja kissoja, joita kutsutaan nimellä Bonsai Cats. (Vaihtoehtona voisivat olla esimerkiksi tynnyrissä kasvatetut lapset tai ruoaksi kasvatettavat koirat.)

6) PERUSSÄÄLITTÄVÄ
Nyt on vihdoin keksitty järjestelmä joka toimii! Aivan mieletön bisnesidea! Ainutlaatuinen verkosto ja mahdollisuus uskomattomiin tuottoihin kovalla työllä! Ota HETI yhteyttä: avohoito@huuhaa.net.

Ai niin, kannattaa tutustua jo vanhaan mutta edelleen ajankohtaiseen kuvaukseen verkostomarkkinoinnin kulttipiirteistä. Nämä ilmiöt ovat valitettavasti tulleet maailmaan jäädäkseen. Verkostohuijauksia käsittelevät myös Antiverkoston sivut.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu