torstaina, lokakuuta 12

Huonekaluja hajottamassa

Seminaareissa olen kertonut kandityön tekijöille, että oma opinnäyte on maltettava jättää ajoissa käsistä ja hyväksyttävä se, että täydellistä tekstiä ei ole olemassakaan. Jos itsekin muistaisin artikkeleita kirjoittaessani tämän, maailmassa olisi monta hermovauriota vähemmän.

Todellisuudessa en tietenkään hajottanut työhuoneeni kalustusta vaan keskityin enimmäkseen henkiseen tuhoamiseen riepotellen encyclopedia-artikkelin 2. kierroksen version vielä kerran uusiksi. Sen jälkeen olikin sitten vuorossa editor letterin työstäminen. Kaikesta muodollisesta kohteliaisuudesta huolimatta tuntuu siltä, että vastasin palautteisiin ivallisesti. Ehkä tarpeeksi tutkittuaan kadottaa viimeisetkin käytöstavat.

Samalla muistin toki olla kiitollinen siitä, että toinen paperimme sai niin hyvää palautetta, että sen editointi kesti vain kaksikymmentä minuuttia. Mikäli sanaleikki sallitaan: päätin sillä päiväni.

Kotiin palasin siis kahdeksalta.

Nyt olen luvannut itselleni, että encyclopedian artikkeleiden sisältöön en koske enää sanallakaan. Knowledge sharing -katsauspaperi on alkutekijöissään, jatko-opintokurssin innovaatioaiheinen työpaperi aloittamatta ja blogipaperin jatkoversio IJKL:aan kummittelee jo oven takana. Ehkä sitten keväämmällä, sanoisi Peitsamo, mutta deadlinet valitettavasti ovat jo ennen joulua.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu