perjantaina, kesäkuuta 30

Tilannearvio

Tällä viikolla koin juhlahetken: puolet jatko-opinnoista on suoritettu. Siitä en ole lainkaan varma, onko puolet viisauksista kirjoitettu, mutta viivoittimella mitattuna näin saattaisi ollakin. Massiivisen työhuonesiivouksen jäljiltä kokosin myös omat ja muiden ryhmäläisten kirjoittamat artikkelit kauniisti mappeihin.

Hyväksytyt -osastossa on yksi kirja-artikkeli ja yksi vanha konferenssipaperi, jotka eivät kumpikaan liity jatkotutkimukseeni.

Kierroksella -osiossa on kaksi lyhyttä kirjajuttua, yksi pidempi kirja-artikkeli sekä yksi journaliin 2. kierroksella oleva artikkeli, jossa olen apukirjoittajana. Kolmen ensiksimainitun lopullista kohtaloa suhteessa väitöskirjaan hankaloittaa se tosiasia, että ne kaikki käsittelevät eri asioita.

Bumerangit -välikössä (joka olemukseltaan sivuaa koneellani olevaa kuuluisaa kansiota "Kuolleet julkaisut") on yksi konferenssipaperi sekä yksi etäisesti 5000 sanan artikkelia muistuttava kirjallinen sepitelmä.

Neljänneksi, Proposals -nipussa on sekavia ja vähemmän sekavia parin sivun ehdotuksia eri lehtiin ja kirjoihin. Kaksi niistä on päätynyt valmiiksi artikkeliksi asti, yksi kuoli jo ennen ehtimistään bumerangiksi.

Tilanne ei siis ole toivoton, mutta ei varsinaisesti kiitettäväkään.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu