sunnuntaina, elokuuta 3

Elämä 2.0

Väitöskirjan käsikirjoitus 1.0 on saatettu maailmalle ja jonkinasteinen loma vietetty, mikä antoi aiheen kirjoituksen otsikkoon.

En tiedä, miksi en ole saanut kolmeen kuukauteen aikaiseksi päivittää Verkkoyhteisöjä. Todennäköisin selitys on nk. itseään ruokkiva blogitakalukko: kynnys kirjoittaa jotain järjellistä kasvaa koko ajan suuremmaksi. Vielä todennäköisempää on, ettei mitään selitystä löydy, kuten ei Facebookin deaktivoimiseen tai punttisalikäyntien välttelyynkään.

Sitten viime kirjoittaman olen ollut tekemässä sekä konferenssi- että journal-versioita median virtuaalisista asiakasyhteisöistä, ja saanut IJWBC:stä hyväksynnän review-paperille, joka käsitteli tiedon jakamista virtuaaliyhteisöissä ja menee siis yksi yhteen koko väitöksen kanssa. Syksy jatkuu kahden järjellisen artikkelin ja yhden järjettömän artikkelin (trust) parissa sekä tulevia projektitöitä viritellessä.

Tämä on muuten Verkkoyhteisöjen kahdessadas postaus. Pitkään haudutettu ja kiireettä kypsynyt.

3 kommenttia:

13:54 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkoon väikkärin johdosta! Suurin työ siis takanapäin. Löysin blogisi vasta nyt, mielenkiintoista luettavaa!, Palaillaan,
terv. Veikko

 
22:30 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kirjoita ihmeessä lisää, kyllä tätä luetaan, vaikka harvakseltaan kommentoidaan.

Tiedonjakaminen virtuaaliyhteisöissä on muuten mielenkiintoinen aihe, jota ei mielestän ole mitenkään kaluttu loppuun. Päinvastoin, aiempaa tutkimusta siihen liittyen on etenkin kotimaassa yllättävä vähän. (Huomasin asian, kun etsiskelin lähteitä graduani varten.)

Vielä myöhäiset onnittelut vihreää valoa saaneesta artikkelista ja väikkärin edistymisestä.

Niin, ja raikasta syksyn jatkoa! :)

 
12:42 , Blogger Miia kirjoitti...

Kiitos ja sitä samaa! Tarkoitus on vielä päivittyä, kun tietäisi, mistä aloittaisi - liian suuri määrä inputtia johtaa kirjoittamisen tyrehtymiseen :)

Väitöskirjan loppuviilaus/-viiraus on ohjelmassa marraskuun alkupuoliskolla.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu